søndag 25. september 2011

Søtpotetstappe

Skrell ca 500 g søtpotet og skjær den i terninger. Legg den i ei gryte med kokende vann som er tilsatt 2 tørka chili og 1-2 ss sitronsaft. 2 fedd Hvitløk kokes med. Når søtpotetbitene er møre, slås vannet av og bitene stampes med en potetstamper. Tilsett 1-2 ss smør, salt og pepper etter smak. Er stappa tørr, kan en tilsette vannet som ble slått av el melk. Server til kjøtt eller fisk.
Alternativ 2:
500 g søtpotet og 4 mellomstore mandelpoteter skjøres i biter og kokes sammen med 2 sjalottløk og 2 fedd hvitløk. Når potetbitene er møre slås vannet av og poteten stampes med en potetstamper. 2 ss smør tilsettes + salt og pepper

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP