søndag 17. april 2011

Laksepanne




Beregn ca 150 g laks pr pers
2 fedd hvitløk
1 liten løk
1/2 brokkoli
1/3 blomkål
1 paprika
Litt maiskorn
1 kartong matfløte
200 g reven ost
Litt sitronpepper og litt fersk basilikum
Finhakk hvitløk og skjær løken i små biter. Stek i olje til det er blankt. Tilsett buketteer med blomkål og brokkoli, fisken i terninger, paprika, basilikum og sitron pepper. Hell matfløten over og strø reven ost oppå. Ha lokk over og la det stå på svak varme, ca 20 min, til osten er smeltet.
Det går også fint å ha dette i ildfast form og steike det i steikeovnen. Steik ved 200°C ca 25-30 min. Ovnen bør være forvarmet.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP