mandag 25. april 2011

Grilla scampi

Årets grillsesong ble startet i dag som avslutning på påsken. Grillmenyen var ferdigmarinert kylling fra butikken og scampi. Scampien marinerte vi sjøl. Og som det gamle ordtaket sier; selvgjort er velgjort.
1 kg frosne og urensa scampi. Det skal være nok til 5 pers.


Marinade:
Saften av 1 sitron
4 ss olje
3 finhakka fedd hvitløk
1/2 cm finhakka ingefær, fersk
1/4 ts malt koriander
1/4 ts malt sennep
2/3 ts malt curry
Liten dasj safran
Bland alt til marinaden sammen. Ha i rensa reker og bland godt med marinaden. La det stå i romtemperatur i 20-30 min. Rør det om innimellom slik at alt får marinade på seg.
Ha scampien på grillspyd el i aluminiumsform. Og ha de på forvarma grill.
Server med salat og ris. Ruccolasalat og tomater er godt tilbehør.


- Posted using BlogPress from my iPad

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP