søndag 17. april 2011

Lammeskank

I helga var vi på hyttetur til Ogna. Maten ble lagd fellesskap og smakte godt. Etter en lang tur lørdag, smakte det utrolig godt med middag. Vi ble mer enn mette også. God stemning og kjekke vertsfolk.


Beregn 1 lammeskank pr pers (det er mer enn nok)
Gni lammeskankene inn med hvitløk, skjær snitt langsbeinet og stapp hvitløkfedd inni. Smør skankene med olje og gni de inn med krydder, merian, koriander og spisskummin. La de stå i romtemperatur med dette på. Ha folie over. Steik i 21/2 t på 175°C. Skru opp varmen og ta av folien, la skankene bli litt sprø utenpå. Skankene kan evt steikes på svak varme over flere timer, langsteiking. Server med nykokte poteter, lettkokte grønsaker, brokkoli, gulerøtter og blomkål, soppstuing og sjy.



0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP