lørdag 23. april 2011

Sjampignonlaks

Her bruker jeg laksefilet, enten hel eller i porsjonsstykker.


Middag til 8 personer:
11/2 - 2 kg laksefilet.
2 løk, små biter
300 - 500 g sjampignon i biter.
1 liten kartong fløte
Smør ei stor ildfast form med olje i bunnen. Ha i løk og sjampignon. Ha på litt salt og pepper. Legg på skinnfri filet. Ha salt, pepper og dill på fileten. Ha løk og sjampignon over og deetter en filet. Er det mer løk og sjampignon legges det over alt. Hell fløte oveer det hele. Pass på at det blir tømt på hele fisken. Steik ved 200°C ca 45 min, alt etter hvor stor og tykk fileten er.
Server med frisk salat, poteter og lettkokt brokkoli. Rømme/kesam amker også godt til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP