lørdag 31. juli 2010

Lasange m/ salat








Brun 1 løk gyllen sammen med 2 fedd hvitløk. Brun deeretter 400 g kjøttdeig. Tilsett 1( 400 g) boks med knuste tomater. Grovhakk 1 stor neve med fersk oregano og litt mindre med basilikum. Tilsett i kjøttdeigblandingen og ha i litt sjampignon. Salt og pepper etter smak.
Lag en tykk bekamelsaus. Tilsett en knivsodd muskatnøtt, salt og pepper etter smak.
Legg kjøttsaus, bekamelsaus og lasangeplater lagvis i en ildfast form. Det kan være lurt og forkoke platene ca 2 min i vann tilsatt salt og olje. Det er då lettere å tilpasse platene i formen. Den trenger også litt kortere steketid.
Stek ved 200 º C ca 45 min.

Salat:
1 pk ruccola, 3 tomater deles, 1/2 avocado, litt fetaost, oliven og en liten neve med tørka tranebær. Bland alt forsiktig sammen.

Server gjerne med grovt hvitløksbrød, balsamico og rømme.


0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP