lørdag 14. mai 2011

Fiskewok

4 personer:
400 g scampi
400 g torsk
1 brokkoli
1 løk
4 fedd hvitløk
1/2 cm fersk ingefær
1/3 pk aspargesbønner
3 vårløk
1 paprika
2 gulerøtter
100 g spinat
Olje til steiking
1 ss sesamolje
2 ss fiskesaus


Løk, hvitløk, ingefær finhakkes. Resten skjæres i passe store biter.
Start med å steike løk, hvitløk og ingefær, deretter gulerøtter, scampi, fisk, brokkoli og aspargesbønner. Resten trenger ikke lang tid i woken, bare varm de opp. Hell over sesamolje og fiskesaus. Salt og pepper etter smak. Server gjerne ris til. Sweet and sour chilisaus smaker godt til. Prøv gjerne soyasaus.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP