lørdag 14. mai 2011

Skalldyrsuppe




4 personer:
1 pk frossen fiskemix
1 boks blåskjell i vann
2 pk crabsticks
Ca 200 g reker
3 små gulerøtter
1 løk
2 vårløk
1 liten bunt gressløk
Litt fersk dill
1 l lettmelk
3 egg
3 ss rømme og 3 ss kesam
2 ss olje
Salt og pepper etter smak
Skjær gulerøtter og løk i små biter og steim de litt i varm olje. Tilsett vann fra blåskjellene og melken. La det koke opp. Visp sammen eggene og hell de forsiktig i gryta mens du rører godt. Tilsett fisk og skalldyr og resten av grønsakene. La det hele få et oppkok. Gressløk og dill tilsettes helt på slutten rett før rømme og kesam. Server godt brød til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP