tirsdag 10. mai 2011

Sjampignonsuppe

4 personer
1 kg fersk sjampignon
2 løk
4 fedd hvitløk
3/4 l lettmelk
1 liten kartong fløte
1 egg
2 terninger klar kjøttsuppe
1/2 boks rømme
1ss olje
1 liten neve fersk basilikum
Salt og pepper etter smak
Bacon, reven ost, fersk gressløk


Start med å steike finhakka løk og hvitløk gyllen. Tilsett basilikum og deretter opphakka sjampignon. La dette bli varmt og la det koke under lokk ca 10 min. Grovmos dette med stavmikser. Tilsett fløte, melk og kjøttsuppeterninger. Kok opp. Visp sammen egget og hell det i suppa mens du rører. Tilsett rømme rett før servering.
Garner med sprøsteikt bacon, reven ost og gressløk.
Server gjerne grovt brød til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP