torsdag 20. mars 2014

Pasta m/laks i fløtesaus

2 personer:


Ca 300 g laks i porsjonsstykker
Olje til steking
2 bananskalottløk, finhakket
3 fedd hvitløk, finhakket
0,5 cm fersk ingefær, finhakket
0,5 ts koriander
0,5 ts kummin
0,25 ts curry
0,5 fersk chili, finhakket
2 stilker selleri, tynne skiver
0,25 purre, tynne skiver
1-2 dl fløte
Salt og pepper etter smak
Parmesanost
Ca 75-100 g pasta pr pers, kokes al dente etter avvisningen på pakken.
Stek finhakket løk, hvitløk og ingefær blanke. Tilsett kryddene, chili og selleri. Legg fiskestykkene oppi panna og stek 2 min på en side. Snu fisken og hell fløten over, purren strøs over. La det surre til fisken er ferdig, ca 2 min.
Ansett på tallerk med pasta, legg på fisken og tøm sausen over. Riv litt parmesan over.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP