lørdag 29. mars 2014

Pasta m/ricotta, spinat, tomat og skinke

2 personer:






Beregn ca 75-100 g tørr pasta pr pers. Kok etter anvisning på pakken.
2 ss smør
200 g spinat
10 cherry tomater
150 g ricotta
1 dl melk el fløte
Malt muskattnøtt, salt og pepper
Parmesan i flak.
Evt litt olje
Smelt smøret i ei panne. Tilsett grovhakket spinat og la det surre til spinaten er myk. Bland melk og ricotta og hell det over spinaten. La det koke i 2 min. Tilsett delte tomater, muskattnøtt salt og pepper.
Server pasta i ei skål, ha litt olje på pastaen. Hell over spinatsaus. Ha på noen spekeskinkebiter og riv parmesanflak over. Klipp over litt basilikum og evt fersk timian, og sort pepper. Server med hvitløksbrød til.








Neste gang jeg lager denne retten, vil jeg nok finhakke og steike 2 hvitløksfedd sammen med spinaten.


0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP