lørdag 15. mars 2014

Sjokoladekake med nøttebunn




Bunn:
100 g hasselnøtter finmales
100 g valnøtter hakkes
3 egg
200 g sukker
2 ss potetmel
2 ts bakepulver
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland inn bakepulver og potetmel. Bland så inn nøttene. Steik ved 175°C ca 50-60 min.


Sjokoladeglasur:
125 g smør
200 g sjokolade
0,5 dl kaffe
1 egg
100 g melis
Smelt smør og sjokolade over vannbad el mikroovn. Tilsett kaffe og kjøl ned. Visp inn egg og melis. La både krem og kake bli kald før kremen has på kaka. Pynt med hakka pistasjnøtter og jordbær.

1 kommentarer:

Anonym

Dette var en lettvinn kake som ble flott å se på og veldig god. Hadde den med i selskap og fikk mye skryt

Ingvild

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP