Pasta m/ricotta, spinat, tomat og skinke
2 personer:
![](http://photo.blogpressapp.com/photos/14/03/29/s_697.jpg)
Beregn ca 75-100 g tørr pasta pr pers. Kok etter anvisning på pakken.
2 ss smør
200 g spinat
10 cherry tomater
150 g ricotta
1 dl melk el fløte
Malt muskattnøtt, salt og pepper
Parmesan i flak.
Evt litt olje
Smelt smøret i ei panne. Tilsett grovhakket spinat og la det surre til spinaten er myk. Bland melk og ricotta og hell det over spinaten. La det koke i 2 min. Tilsett delte tomater, muskattnøtt salt og pepper.
Server pasta i ei skål, ha litt olje på pastaen. Hell over spinatsaus. Ha på noen spekeskinkebiter og riv parmesanflak over. Klipp over litt basilikum og evt fersk timian, og sort pepper. Server med hvitløksbrød til.
![](http://photo.blogpressapp.com/photos/14/03/29/s_698.jpg)
Neste gang jeg lager denne retten, vil jeg nok finhakke og steike 2 hvitløksfedd sammen med spinaten.
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar