Steikt makrell m/agurksalat
Beregn 1/2 makrell pr pers. Er makrellen liten, kan en beregne litt mer.
Filiter fisken og skjær den i passe stykker. Vend fiskestykkene i en mel tilsatt litt salt og pepper. Steik i panne med smør. Ca 2 min på hver side, eller passe brun.
Agurksalat:
Litt vann tilsettes 2 ts sukker, 1/2 kork eddik, salt og pepper. 1/2 agurk kuttes i tynne skiver, gjerne med ostehøvel og tilsettes vannoppløsningen. Server med nykokte poteter og revne gulerøtter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFiJ12EFxCgGRHR5QS8Pyaqfdhg8U0Kqt6JzezpHD2NctzQ8vbINCNN3nVZG0z0W6Vxj-HVdNtmme9o15LGeenPOVJnzYtiHS1uZT8GCcYi0T70qHMNDCHJVAnUVqqLlV7jKOt4pkLH-I/s288/8.jpg)
1 kommentarer:
Kjempebra blogg! Har bokmerket bloggen din og skal prøve ut en del av rettene:) ser veldig godt ut samtidig sunt!
Legg inn en kommentar