Knekkebrød
Bland sammen
31/2 dl sammalt rug
31/2 dl lettkokte havregryn
1 dl havrekli el kruskakli
11/2 dl sesamfrø
2 dl gresskarkjerner
2 dl solsikkekjerner
1/2 dl linfrø
1 ts salt
Tilsett deretter 7 dl kaldt vann
Fordel røren utover 2 stekeplater med bakepapir. Stekes i varmluft på rille 1 og 3, 160º C.
Etter 10 min ta ut platene og del dem i passe stykker. Stekes deretter i 30 min, bytt plasser i ovnen og stek i 30 min til.
Har eksperimentert med litt forskjellige i dnne oppskriften.
Knekkebrød 2:
Erstattet 1 dl gresskarkjeener med 1 dl hakket pekannøtter.
Knekkebrød 3:
Erstattet 1/2 dl linfrø med tørket tranebær.
Gode alternativ til et ellers meget godt knekkebrød.
Denne oppskrifta har jeg fått av min leder og kollega.
3 kommentarer:
Dette var farlig godt, men det er sikkert veldig sundt :)
Ja, det skal vera sikkert og visst! Den var kanongod! - Med krydderbrunost, eller rett og slett naturell...
Nå skal den prøvast ut også på BUF-etat. Er spent på om ungdomane er like hungrige på fiber som Oddbjørn og meg!
Hvordan har det gått med knekkebrødene på BUF-etat?
Legg inn en kommentar