mandag 6. september 2010

Oksesteik m/fløtestua poteter

Ha 1 gulerot, 1 løk og 4 sjampignon i en stekepose. Gni en surret oksesteik inn me pepper og legg den i posen. Steik ved 170ºC ca 11/2 t. Ta ut steik og pakk den i folie så den får hvile litt.
Bruk stavmikseren på grønsakene og ha det i sjyet til saus. Då slipper du å bruke mel.
Kok grønsaker lett møre, eks brokkoli, blomkål, gulerøtter og aspargesbønner.
Server fløtestua poteter til:
Skjær potetene i 3 mm tykke skiver. Finhakk 2 fedd hvitløk. Bland sammen og ha det i en smurt ildfast form. Hell over fløtemelk og topp t hele med ost. Steik ved 175ºC ca t.





Da steika ble mye mindre under steiking supplerte vi med hjortepølser.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP