mandag 6. desember 2010

Kanadisk julekake




Dette er en kake som blir bedre når den får stå noen dager. Jeg har erstattet røde og grønne coctailbær med aprikoser.
90 g hvmel
1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
140 g sukker
200 g hasselnøtter
200 g valnøtter
200 g dadler
150 g rosiner
150 g aprikoser
3 egg
1 ts vaniljesukker
Grovhakk nøtter og utstenede dadler, rosiner og aprikoser. Bland det i en bolle.
Bland mel sammen med sukker, bakepulver og salt. Sikt det over frukten og bland godt. Visp egg og dryss i vaniljesukker. Hell eggedosisen i bollen med frukt og bland godt.
Dette blir en liten langpanne. Steik ved 150° C ca 1t. Avkjøl kaken litt i formen før den helles ut. Når den er kald pakkes den i folie og oppbevares i kjøleskap. Skjær den i små biter ved servering. Den kan også fryses.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP