onsdag 8. desember 2010

Ørret på seng av grønn sunnhet

Det er grønnsakene som tar lengst tid å forberede. Start med å hakke opp grønnsakene og steik de i varm olje i en wok i denne rekkefølgen.
2 fedd hvitløk, 2 cm fersk ingefær, 1 liten løk, 1 liten chili, 1/4 pose aspargesbønner, 8 rosenkål, 1/4 brokkoli og ca 125 g grønnkål. La det hele stå og surre litt. Strø over litt gurkemeie og salt.


Før en har i grønnkålet, ken en ha ørreten i ei steikepanne med litt olje og smør. Ha på salt og pepper på ørreten. Steik den 2-3 min på hver side.

1 kommentarer:

Helge

Hei Mari. Nå fant jeg endelig fram til bloggen din, så heretter blir det sikkert å prøve ut noen av oppskriftene! Men i dagvar det ball her i huset, ikke så sunt, men veldig godt.

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP