tirsdag 18. januar 2011

Foliestekt ørret

Denne oppskrifta er nok til 3 personer
400 g bein og skinnfri ørret
1/4 purre skjæres i staver
1/2 paprika i staver
Ha litt olje i aluminiumsfolie. Strø over 1 ts maldonsalt og litt pepper. Legg halvparten av purre og paprika utover i folien. Legg fiskestykket over. Ha litt olje oppå fisken, strø litt maldonsalt og pepper overr og resten av grønsakene. Pakk folien rundt og sett den i forvarma oven, 200°C, i 25 min.



Serve evt nykokte poteter, grønsaker og salat til. Her i huset er det for tiden populært med grønsakpure til maten. Da er det kun det som blir servert til maten. I dag var pureen lagd av: 2 gulerøtter, 1 løk, 2 fedd hvitløk, 1/4 purre, 1/2 brokkoli. Kok dette godt mørt. Mos det med en stavmikser. Tilsett litt salt, pepper og smør.


0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP