søndag 30. januar 2011

Brekkbønner m/ løk og stekte auberginer

5-6 personer


2 løk i båter
1 pk brekkbønner delt i to
Varm litt olje i ei gryte. Tilsett grønsakene og en krydderblanding av like store deler (1/2ts) spisskumin, koriander, gurkemeie og 1/4 ts chili. La dette surre til grønsakene er møre. 1/2 ts salt tilsettes.
Steikte auberginer:
Skjær 2 auberginer i ca 8-10 mm tykke skiver.
Strø over litt salt og la det ligge på et papir. Saltet trekker ut noe av vannet. Tørk av vannet og legg skivene i ei godt smurt ildfast form. Strø over lik krydderblanding som til grønsakene over. Hell litt olje over. Aubergine suger til seg mye olje. Sett hele forma i steikeovnen på 200°C i 20 min

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP