mandag 17. januar 2011

Kylling i kokosmelk og rød currypaste




Oppskrifta er til 4 personer:
Start med å varme litt olje i ei gryte. Tilsett
3 fedd finhakket hvitløk, 1 liten cm fersk ingefær finhakket.
Deretter tilsettes 1 løk i små biter.
La dette surre litt i oljen.
4 kyllingbryst skjæres i 2 cm store terninger. Tilsett det i gryta og la det surre til alt kjøttet har fått ei hinne.
1 rød og 1 gul paprika skjæres i biter
1 lite brokkoli i biter
1/2 purre i biter
Aspargesbønner kan også tilsettes.
Tilsett grønnsakene og la det surre 2 min.
Hell i 2 bokser kokosmelk og kok opp.
1 ss rød currypaste tilsettes og retten er klar når pasten er utrørt/ smeltet inn i kokosmelken.
Server ris til.



0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP