torsdag 6. januar 2011
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Søk i denne bloggen
Om Maris kjøkken
Etter at mann og barn flere ganger har spurt meg om å lage en matblogg, har jeg nå satt i gang. I denne bloggen vil du finne oppskrifter og bilder av mat som jeg lager. Håper at det er noe du kan kose deg med og bli inspirert av!
Labels
- kjøttMiddag (1)
- Bakverk/brød (21)
- curry (2)
- Dessert (37)
- dipp (2)
- Dressing (3)
- Dressing/saus (1)
- Drikke/saft (1)
- Fisk (95)
- Fisk middag (3)
- Forrett (1)
- Grillmat (2)
- Grønnsakrett (3)
- Grønsakmos (1)
- Italiensk (5)
- Kaffemat (24)
- kake (31)
- kjøtt (84)
- kjøttdeig (3)
- kjøttMiddag (1)
- kylling (3)
- langpanne (3)
- Lunsj (15)
- Middag (219)
- Ost (1)
- Pålegg (3)
- Saft/juice (1)
- salat (22)
- Saus (10)
- Saus/dipp (2)
- siderett (27)
- Småkaker (5)
- smårett (1)
- suppe (8)
- Syltetøy (3)
- vegetar (11)
Archive
-
▼
2011
(100)
-
▼
januar
(19)
- Brekkbønner m/ løk og stekte auberginer
- Boot-Korolla
- Paalong-Mangsho
- Fløtegratinerte poteter
- Ratatouille
- Basilikum-marinert klippfisk m/ ratatouille
- Thaiinspirert fiskesuppe
- Havregryn/konfektkake
- Kryddertorsk
- Kalkunlårskiver m/salat
- Foliestekt ørret
- Kylling i kokosmelk og rød currypaste
- Lammekjøttdeig i curry
- Scampi i kokosmelk
- Løksuppe
- Heilsteikt laks
- Auberginekrem
- Frisk vinterrsalat
- Tilslørte bondepiker
-
▼
januar
(19)
0 kommentarer:
Legg inn en kommentar