mandag 10. januar 2011

Lammekjøttdeig i curry





Ca 4 porsjoner:
400 g lammekjøttdeig
1 løk i små biter
2 fedd finhakket hvitløk
1 cm fesk ingefær finhakket
11/2 ts curry-pulver
1ts paprikapulver
1ts gurkemeie
1 ts koriander
1 fersk chili finhakket
2 dl aspargesbønner
1/4 brokkoli
1 boks flådde og hakket tomater
Salt og pepper
Varm olje i ei gryte. Steik løk, hvitløk, ingefær og chili til det er blankt. Tilsett resten av krydderet og steik ca 1 min. Tilsett kjøttdeigen og surr det til alt er gjennomsteikt. Tilsett tomater og kok opp. Dette kan koke med lokk på i 15-20 min. Da setter smaken seg bedre. Blir det tørt, kan det tilsettes litt vann. Mot slutten av koketiden tilsettes oppkuttet aspargesbønner og brokkoli. Kok til grønsakene er passe møre. Server med ris og mangochutny til.

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP