onsdag 25. august 2010

Baccalao

Denne oppskriften er stor (12) da vi skulle ha flere gjester rundt bordet. Bruk 3 kg klippfisk. Legg klippfisken i vann 2 døgn før den skal brukes.
Varm ca 1 dl olje i ei gryte. Steik 15 fedd hvitløk. La det hele kjølne før resten has oppi. Det hender det er vanskelig å renske fisken før den er kokt. Det går veldig godt å trekke fisken litt før en rensker den.



Ha den ferdig renska fisken i passelig store stykker. Legg den lagvis i gryta sammen med 4 oppskårne løker, litt chili, paprika og flådde, knuste tomater(4 bokser)+ evt litt vann. La det hele trekke 1 t. Kok poteter ved siden av. Potetene kan også legges lagvis i gryta. Rett før servering tilsettes 200 g svarte oliven og 1/2 bunt fersk basilikum.
Server flatbrød til.

Location:Andreashagen,Sandnes,Norway

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP