torsdag 12. august 2010

Kyllingbryst ala Sandsa

Etter snart en uke i fjellheimen begynner det å minke på maten vi hadde med oss opp. Derfor blir det litt av alt i sammen i dag. Noe som vi finner i hytta kommer også til nytte.





Del kyllingbryst i passe tykke biter. Mariner de i franskdressing tilsatt hvitløk, paprika, pepper, salt, timian, oregano og fersk basilikum. La det stå ca 20 min. I mellomtiden hakkes 1/2 løk og 2 sjampignon i små biter. Brun de lett på panna, deretter kyllingbitene. La de surre til de er passe stekt.

Lag fløtestuede poteter etter anvisning på pakken.
Lag en salat av det som er for hånden.
1 boks mais, litt hakka løk, tomat i små biter, agurk i biter og 1/4 avocado.

Dessert i dag: blåbær med vaniljesaus eller rømme. Det var valgfritt.

Location:Sandsa

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP