søndag 8. august 2010

Marinert lammekjøtt







Denne uken er vi på Sandsa turisthytte i Suldalsheia. Der er vi somhytteverter/tilsyn. Når vi er på fjellet må vi gjøre enkelt ting veldig lettvint. Derfor vil det denne uken være mat som det går fort å lage og en del er halvfabrikata. I dag blir det ferdig rødvinsmarienert lammekjøtt.

Hakk 1/2 løk, 2 fedd hvitløk og 4 sjampignon. Brun det lett på panna. Legg på ferdig marinert kjøtt og stek det ca 5 min på hver side.
Fløtestua poteter bruker en pakke og koker den etter anvisning på pakken. Når en ikke har melk bruker en melkepulver.
Lag en salat av forskjellige typer salater, agurk, avocado, tomat og nektarin.

Dessert:
Nyplukka blåbær m/ vaniljesaus







Location:Sandsa

0 kommentarer:

Maris kjøkken   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP